REFERENSER

Matthias Aßmann, VD Mandel PR & Marketing:
”Emma V Larsson has been working for Mandel since several years. For some time, we enjoyed her presence in our office on a daily basis.
She is a wonderful personality to work with, engaging with everyone in the team in her smooth, kind and professional way.
Her writing skills are excellent and moreover we loved her creativity and senses when expressing complicated matters and features.
Friendly smiles, wonderful readings and on time deliveries – we love.”

Fredrik Schenholm, Äventyrsfotograf:
”Ett reportage är en symbios av bilder och text. Emmas beskrivningar och texter gör att mina bilder, och andra fotografers bilder, blir mer levande och intressanta för läsaren. Hon får fotografernas jobb att se bättre ut; hennes skrivarförmåga är helt enkelt en dröm för oss fotografer. Och som frilansare är själva resandet och skrivandet bara 50% av arbetet, sen gäller det att få ut reportagen till kunder. Och det kan Emma!”

Malin Duvstedt, chefredaktör på tidningen Kurera:
”Emma är en solstråle som på riktigt sprider glädje omkring sig, men som ändå tar sig an varje artikel på fullaste allvar. Hon gör fantastiska reportage och lyckas, förmodligen genom sitt sätt att vara, komma intervjupersonen nära inpå livet. Emma samarbetar utomordentligt bra, passar att arbeta i grupp men kan självständigt styra sitt eget arbete. Vi är ledsna att Emmas vikariat går ut (2014) men kommer att fortsätta anlita henne som frilansskribent.”

Malin Kaldo, tidigare featurechef Aftonbladet Nya Medier:
”Emma kommer in i nya arbetsuppgifter snabbt och det är lätt och roligt att jobba ihop med henne. Som reporter är hon både motiverad, nyfiken och självgående och hon skriver både snabbt och säkert. Emma har på ett utmärkt sätt kommit in i gänget på redaktionen. Hon är pigg, öppen och positiv och en social tillgång. Jag ger henne mina allra bästa rekommendationer!”

Challe Lundholm, tidigare chefredaktör för Topphälsa:
”Emma har jobbat för Topphälsas tidning och webb där hon både skrivit artiklar och notiser, gjort research och letat bilder till reportagen. Alltid med ett glatt humör. Hon är en fantastisk bra tillgång på redaktionen. Jag kan varmt rekommendera henne till ett liknande arbete.”

Louise Bratt, tidigare chefredaktör VeckoRevyn:
”Emma är snabb, orädd och noggrann. Som person är hon glad, positiv, jobbhungrig och initiativrik. Jag skulle varmt rekommendera henne för framtida arbetsplatser.”
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: