• Om Emma V Larsson

    Äventyrlig friluftsnörd som har arbetat som tidningsredaktör, webbredaktör och reporter på olika redaktioner. Som frilans skriver jag för magasin och dagspress – allt från reportage till personporträtt, krönikor och reseguider. Även pressmeddelanden/copy.

    Skriver mycket om friluftsliv, äventyr, resor och hälsa.
    År 2009 tog jag min examen i Journalistik och Multimedia (160 p) på Södertörns Högskola. Kika in på mitt CV vet jag!

  • Kategorier

Intervjuad av Expressens Mitt Kök

emma_mittkok

”Att vandra i fjällen en klar höstdag eller åka längdskidor över vita vidder är helt fantastiskt. Ännu bättre blir turen om du äter gott och packar smart. Mitt kök bad Emma V Larsson, expert på friluftsliv och vandring, ge sina fem bästa tips på hur man lagar mat över stormkök ute på fjället.”

Nyligen fick jag äran att bli intervjuad av Expressen Mitt kök. Där fick jag ge mina bästa tips på friluftsmat, till exempel om bra råvaror att packa med, knep inför matlagningen och dessutom – mitt bästa recept: Pasta med halloumi.

Läs artikeln HÄR!

 

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: