Utemat i senaste magasin Friluftsliv

 

En paj på jätteslide, ätbara vilda växter eller SM i utomhusmatlagning. För kockarna på I Ur och Skur-förskolan är elden spisen och naturen köket. Friluftslivs reporter tog sig ut i höstskogen och fick smaka kärleksört, glödbakade rotsaker och bullar som tillagats på elden.

I höstnumret av magasin Friluftsliv har jag och fotograf Emma Mattsson ett reportage som heter ”I naturens egen kokvrå”. Det var en superfin dag som smakade mycket gott i höstskogen. De som lagade maten är inte bara Ur och skur-kockar, utan driver också Naturens hemligheter, som arrangerar friluftsliv-betonade kurser och event.

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: